Träning / Traning

Anna och Danny Nash håller både personlig och gruppträning se nedan för förslag på träning. Kombinera med fördel träning med en föreläsning eller inspiration (se mer under föreläsning)

Danny Nash har är utbildad PT från Australien. Han var Annas coach sista 3 åren i Annas karriär, idag är de båda tränare på klubben IF Linnéa

PT – Personlig träning

En timmes träning där du själv väljer fokus. Vill du förbättra din boxningsteknik, förbättra din rörlighet, bli starkare eller helt enkelt komma i form? Tillsammans skräddarsyr vi dina pass allt efter din målsättning.

PT – Online

Med PT Online kan vi hjälpa dig var du än befinner dig med kost, träning och motivation. Signa upp genom att kontakta annalaurell@gmail.com

PT 2-4 personer

Det bästa sättet att umgås är ju att träna. Kör ett pass med en eller ett par av dina kompisar eller varför inte med din partner. 

Mammaträning

Mammaträning innebär att vi under träningspasset försäkrar oss om att hela magcylindern och bäckenbotten är med vid alla övningar. Vi stärker upp hela kroppen men fokuserar lite extra på baksidan som ofta tar lite stryk under en graviditet. Jag kör grupper och individuellt .

Gruppträning

På våra gruppträningar kör vi med varandra inte mot varandra. Passen kännetecknas av hög energi och mycket glädje. Inga förkunskaper krävs, vi skräddarsyr passen tillsammans med er.

Boxningspass med och utan handskar. Säckintervaller. Inga förkunskaper krävs, vi lägger nivån efter gruppen

Boxningsfys. Parövningar med kroppsvikt eller cirkelträning med vikter 

Office Mobility : Rörlighet och styrka. Ett måste för kontorssitta

Träningsrådgivning /planering

Få hjälp med träningsrådgivning och träningsplanering. Individualisera din träning och följ upp över tid för att nå bästa resultat.

Mentorskap / coaching

Individuell coaching / mentorskap.

Övrigt:

Lär dig linda händer

proffslindning